Povijest

Sve započinje u proljeće 2010. god. nakon smrti našeg oca koji je u kuglanju proveo preko 35 godina. Krećemo u obnovu dotrajale kuglane u Sl. Brodu, nakon godinu dana renoviranja, uloženog vremena i sredstava dobili smo novoopremljenu kompjuteriziranu kuglanu.

Cilj

Prvenstveni cilj i želja je bila takmičarska kuglana u kojoj će SB klubovi braniti svoje boje.

Misija i vizija

Kako je vrijeme odmicalo i kako smo sve više upoznavali ovaj zanimljiv sport i kako se sve više novih ljudi počelo interesirati za kuglanje, polako okrećemo list u našem poslovanju i poimanju kuglanja, te od kuglane koja je bila za klubove (tj. za određenu skupinu sportaša rekreativaca), otvaramo vrata naše kuglane i kuglanja kao sporta svima tj. običnim ljudima, djeci da upoznaju kuglanje kao društvenu igru, da kroz zabavu i rekreaciju jednostavno zavole kuglanje kao i što nastojimo da ova kuglana bude dio obiteljog života u našem gradu gdje ćete se moći opustiti, zabaviti se i provesti vrijeme s Vašim najdražima bez obzira na rezultat, jer svaki novi čovjek na kuglani je pobjeda kuglanja.

Potvrda o sukladnosti za uvezenu opremu

  • potvrda
O nama

Naši partneri

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

O nama

Kuglana Klarić obnovljena je 2011. godine u Slavonskom Brodu. Sve započinje u proljeće 2010. god. nakon smrti našeg oca koji je u kuglanju proveo preko 35 godina.


Eugena Kumičića 2 | HR-35000 Slavonski Brod

098/914-9886 | info@kuglana.hr

Pratite nasLogo

Lajkajte nas